Trainingen • ‘GroenVision bespaart mij zeker vier uur per dag’

  Bij het bedrijf Izak Mauritz Boomkwekerijen is Cees Tijssen vaak op de kwekerij te vinden. Het werk op de kwekerij wisselt hij af met het verwerken van de stroom aan orders die per telefoon, maar vooral via e-mail, binnenkomen. Op 30 hectare land specialiseert Cees zich in de kweek van park-, sier- en laanbomen. Deze kweekt hij in de maten van 14-16 tot 30-35 centimeter omtrek.

  Lees verder voor het verhaal van Cees over zijn werk bij Izak Mauritz Boomkwekerijen.

   

  >
 • ‘Nu hoef ik niemand aan te nemen voor de facturatie’

  Automatisering - de een is er haantje de voorste in, de ander stelt het wat langer uit. Niet zo gek, want het is natuurlijk wel even wennen, merkte ook Jurgen Denissen. Gelukkig worden daar nu worden de vruchten van geplukt.
   

  >

  

GROEN-Education zorgt ervoor dat u en de andere gebruikers van GroenVision goed voorbereid en vlot aan de slag kunnen. De onderstaande onderdelen zijn voor u beschikbaar en in overleg wordt het opleidingsplan op maat samengesteld.

 • Opleiding op de werkplek: verschillende dagdelen worden in overleg met u ingepland waarbij stapsgewijs de software wordt uitgelegd. Tussen deze dagdelen houden we voldoende tijd zodat u actief met het behandelde onderdeel aan de gang kunt gaan en bij de volgende begeleiding eventueel hierover nog vragen kunt stellen.
 • E-Learning vanachter uw computer: Iedere gebruiker ontvangt een op maat E-learning traject passend bij zijn of haar functie. Ieder onderdeel van de E-learning bestaat uit interactieve lesstof, instructiefilmpjes, achtergrondinformatie, oefeningen en wordt afgesloten met een toets. Hierdoor kan iedere gebruiker individueel het tempo bepalen en ervaring opdoen met de werking van GroenVision.
 • Cursussen: Tevens zijn aanvullende opleidingen op verschillende locaties in Nederland beschikbaar voor nog meer diepgang zoals applicatiebeheer en het instellen van lay-outs.
 • Online help: Vanuit GroenVision heeft iedere gebruiker gratis toegang tot de online-help functie in DokuWiki.
 • Spreekuur: gratis spreekuren in de regio voor verdere toelichting en gebruik van GroenVision.
 • Gebruikersdagen: jaarlijkse gebruikersdagen, waarbij de nieuwste ontwikkelingen worden besproken om te zorgen voor nog meer diepgang bij het gebruik van GroenVision. Bovenstaande opleidingen zijn 100% gericht op hoveniersbedrijven en groenvoorzieners waardoor er direct aansluiting is met de praktijk en de gebruikers snel van start zijn.