EasyVision

Als professioneel zelfstandig hovenier klaar je iedere klus met je eigen werkwijze én met het juiste gereedschap. Waarom zou je dat dan anders doen als het om je automatisering gaat? Waarom zou je werken met allerlei briefjes en aparte bestanden in Word of Excel? Of waarom zou je investeren in uitgebreide, geavanceerde software en dus ook betalen voor modules die je nooit gebruikt?
EasyVision biedt je precies wat jij nodig hebt: groene software waarmee je eenvoudig kunt calculeren, offreren en factureren. Niet meer en niet minder. Overal en altijd. Ontwikkeld door en voor hoveniers. Verkrijgbaar tegen een vast maandbedrag van € 49,50.

 

 

 Fun to work with
Stop gewoon met het steeds maar weer opnieuw intypen van gegevens. Je hebt vast wel iets beters te doen. EasyVision bevat een database met honderden groene werkomschrijvingen, 7.000 planten en standaard lay-outs voor offertes en facturen. Informatie en lay-outs die je voor iedere klant en ieder document kunt hergebruiken.

 24/7 online
Met EasyVision heb je je kantoor op zak. Waar je ook bent en hoe laat het ook is, je hebt altijd toegang tot EasyVision.

 Easy does it
Nooit meer een melding dat je software geüpdate moet worden? Nooit meer zelf een back-up maken? In EasyVision nemen wij dat allemaal van je over: veilig, up-to-date en makkelijk.

 Low cost
EasyVision kost slechts € 49,50 per maand, exclusief hosting- en implementatiekosten

Hosting
Hosting is vereist om online te kunnen werken met EasyVision. Mocht je al beschikken over een hostende partij kun je ervoor kiezen om EasyVision daar te laten hosten. Ook kan het zijn dat je internetverbinding niet toereikend is, dan zal EasyVision lokaal worden geinstalleerd. In beide gevallen komt er eenmalig € 90,- bij in verband met de afwijkende licentie.
De meerprijs voor hosting door ons is € 10,00 per user per maand.

Wat is hosting? Als je kiest voor hosting dan betekent het dat jouw EasyVision versie wordt gehost op onze server, wat eigenlijk een super computer is die 24 uur per dag aan staat en aangesloten is op het internet. Via een beveiligde verbinding heb je dan toegang tot jouw EasyVision. Als wij de hosting voor jou verzorgen, voorzien we in de back-ups van jouw EasyVision versie én we zorgen ervoor dat je beschikt over een up-to-date versie. Easy does it!
Indien je de hosting bij derden wilt onderbrengen zullen zij ook de back-ups verzorgen. Het updaten van een extern gehoste EasyVision versie gebeurt één keer per jaar. Als een tussentijdse update wenselijk is, kan deze op regie worden uitgevoerd.

Implementatie
De eenmalige opstartkosten bedragen € 680,00 en zijn opgebouwd uit de remote installatie van de software, het gebruik van Online Hulp EasyVision en 6 uur remote begeleiding (op afstand).
 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.
 

 Quick start
Als je vandaag besluit, ben je volgende week aan de slag met EasyVision.

 

Bekijk hier onze syteemeisen

 

 

Zien hoe EasyVision werkt?

Je kunt op twee manieren kennismaken met EasyVision. Via een online demonstratie of via een kennismakingssessie.

Tijdens een online demonstratie kun je achter je eigen computer (met internetverbinding) een demonstratie zien van EasyVision. Je ziet dan zelf wat de voordelen zijn en je kunt alle vragen die je hebt stellen aan onze verkoopmedewerker.

Meld je hier aan voor een online demonstratie.

 

Tijdens de kennismakingssessie krijg je uitleg over EasyVision. Zo zie je zelf welke voordelen het je bedrijf biedt. De kennismakingsessies worden op verschillende data en locaties georganiseerd in Nederland.

Meld je hier aan voor een kennismakinssessie.

 

Bestel nu!

 BESTEL HIER