Vision-Mobile
 

 

 Besparing van kosten en tijd
Tel uit je winst: minder invoercapaciteit nodig op kantoor, automatische uren validatie, minder overleg over ontbrekende of onduidelijke informatie, minder onnodige fouten, snellere facturatie en meer tijd voor de uitvoering van de projecten.

 Inzicht in up-to-date informatie
Vision-Mobile is geen apart programma, maar een directe, digitale toegangspoort tot GroenVision. Je medewerkers werken dus altijd met actuele informatie. Als het project in materialen, werk en/of uren uit de pas loopt, kan dat direct (ook op locatie) gesignaleerd worden.

 Meer samenwerking
‘Binnen en buiten’ bestaat met Vision-Mobile niet meer. De status van een project is voor iedereen inzichtelijk. Dat vergroot de onderlinge betrokkenheid.

 Veilig digitaal werken
De ingevoerde gegevens worden niet op het mobiele apparaat maar direct in GroenVision opgeslagen. Je kunt per medewerker eenvoudig aangeven wat ze mogen bekijken en aanpassen.

 Eenvoudige werkwijze
One size fits all. De volledig vernieuwde module Vision-Mobile werkt intuïtief en is gegarandeerd groene vingers proof.

 Duurzaam en toekomstbestendig
Met Vision-Mobile bespaar je niet alleen bomen, tijd en geld, maar blijf je als bedrijf ook interessant voor de nieuwe generatie medewerkers die sneller typt dan schrijft.

 

Bekijk hier onze systeemeisen.

 

Graag een demonstratie van Vision-Mobile? Klik hier!